EHBO training


trainingsbureaus.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
EHBO training
Training EHBO en reanimatie
Het doel van de websites van de stichting roc.nl is het toegankelijker maken van het onderwijs door informatie over opleidingen, instellingen, banen en stages te geven.
http://www.roc.nl/default.php?fr=details&id=12010556&inst=466

MediSkills Eerste Hulp
Hét opleidingscentrum in drenthe op het gebied van veiligheid en eerste hulpverlening.
http://www.mediskills.nl/

Medical Education Sales
Mesa, medical education sales assistance verzorgt trainingen in heel nederland op het gebied van ehbo bhv reanimatie aed ook hebben wij het meest complete overzicht van beschikabre aed's in nederland
http://www.mesa.nu/

Rescuetraining.nl
Welkom op de site www.rescuetraining.nl adema-rescuetraining uit wezep levert trainingen op het gebied van basic life support, ehbo, zuurstof eerst hulp bij duikongevallen, waterredding, reanimatie en ehbo, rescue, tevens leest u hier u hier onze visie over reanimatie, aed gebruik en defibrileren door lekenhulpverleners. bhvers, we leveren ehbo trainingen die gecertificeerd worden door het oranje kruis, en we hebben gecertificeerde kaderinstructeurs in dienst. daarnaast leveren we binnenkort ook trainingen van medic first aid, en natuurlijk leveren we trainingen van dan europe. naast zuurstof eerste hulp leren we cursisten ook beademen met een ballon, beademingmasker en positieve druk. tot onze klantenkring behoren politie, brandweer en ambulance-diensten, maar ook aan bedrijven en duikvereniging, daarnaast geven we les op scholen, aan jeugd ehbo, aan jeugd brandweer., bekijk onze frames pagina's, hier vindt je ook alles over zuurstof, beademen, reanimatie, maar ook alles over wervelletsels, reddingstechnieken, aanleggen nekkragen, neutrale positie, anatomie van de wervelkolom en dat allemaal met innovatief lesmateriaal. zo houden we de cursussen interresant de herhalingslessen, terugkomdagen spannend en dagen we onze cursisten uit om verder te leren. tot uw dienst. docent ehbo, bls , kaderinstructeur peter adema.
http://www.rescuetraining.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid